Teil on õigus tellitud toode 14 päeva jooksul ümber vahetada või tagastada. 14 päeva tähtaeg algab alates toote Omniva pakiautomaati või postkontorisse saabumise teate kättesaamisest, kulleri puhul alates saadetise kohalejõudmisest Teie aadressile.

* Toote saate tagastada ükskõik millisesse meie YSK tavapoodi , Nimetatud poodide klienditeenindajad saadavad toote edasi e-poodi, kus viiakse läbi selle ümbervahetamis- või tagastusprotsess.
Toode jõuab e-poodi 2-5 tööpäeva jooksul. Toote kättesaamise kohta saadame Teie e-postiaadressile kinnituse.
Tavapoodidest endale asendustoodet kahjuks valida ei saa. Kaupluses raha ei tagastata.
Kauba ümbervahetamis- või tagastusprotsess viiakse läbi ainult YSKi e-poes.

* Toodet on võimalik ümber vahetada või tagastada ka Omniva pakiautomaadi või postkontori kaudu. Kaasnevad saatekulud katab YSKi e-pood .

* Toote saab ümber vahetada ainult sama toote teise suuruse vastu. Ümbervahetamise korral saadame Teile uue toote vahetult pärast ümbervahetatava kauba kätte saamist.

* Raha tagastuse korral tehakse tagastus samale arvelduskontole, millelt tehti Teie makse, 14 päeva jooksul alates toote õigeaegsest saabumisest YSKi e-poodi. Raha tagastuse korral ei hüvitata esialgsel ostmisel tellitud kulleri maksumust.

* Palume Teil täita tootega kaasas olev ümbervahetamise ja tagastamise vorm ning lisada see kaubale. Ümbervahetust või tagastust aktsepteeritakse ainult koos täidetud tagastusvormiga.
Tagastuslehe leiate SIIT

* Ümbervahetatav või tagastatav ese ei tohi olla kahjustunud ega kandmisjälgedega, see peab olema originaalpakendis ja toote küljes peavad olema kõik originaaletiketid. Tagastada ei saa avatud pakendiga kosmeetikat ja parfüüme.

* Palume avada tootepakend alati ettevaatlikult seda kahjustamata. Kui pakendit ei ole võimalik avada seda rikkumata, siis ei pea tagastatav toode olema originaalpakendis.